Results 1 to 7 of 7

Thread: Problem z odpaleniem gry

  1. #1
    New Member Cupidhead Czesiula's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 371
    Rep Power
    0

    Problem z odpaleniem gry

    Hej

    Mam problem gra mi crashuje przy wlączeniu naciskam graj na dole wlacza sie obrazek zeusa i crash nie wiem co jest zadnego opisu probowalem odinstalowywalem gre od nowa all może ktoś ma jakieś pomysły lub miał taki sam problem...

    Pozdrawiam
    Czesio

  2. #2
    Polish Forum Moderator Follower Haker519's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Katowice, Poland
    Posts
    169
    8
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 503
    Achievements:
    Full Profile! Repped! Third Class Tagger Second Class 5000 Experience Points Veteran
    Rep Power
    6
    Witam.

    Możesz dokładniej opisać problem?
    Rozumiem, że launcher włącza się poprawnie, i dopiero po kliknięcoiu GRAJ po prawej stronie na dole launchera, pojawia się błąd?

    Możesz podać swoją specyfikację sprzętową?
    Please, respect Code of Conduct
    Polska wersja Code of Conduct



    **Disclaimer: I am a volunteer moderator. I work on best judgement and do not speak on behalf of Hi-Rez Studios.**




  3. #3
    New Member Cupidhead Czesiula's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 371
    Rep Power
    0
    odpalam ekran startowy na dole graj czekam chwile pojawia sie kolejny ekran z Zeusem jjak zwykle u mnie przynajmniej i błąd gram w tą grę juz rok więc myślę że ze specyfikacja jest ok

  4. #4
    Polish Forum Moderator Follower Haker519's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Katowice, Poland
    Posts
    169
    8
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 503
    Achievements:
    Full Profile! Repped! Third Class Tagger Second Class 5000 Experience Points Veteran
    Rep Power
    6
    Poprawne włączanie gry powinno wyglądać tak:


    Jednakże, proponuję wykonanie następujących czynności.
    Włącz "Hi-Rez Diagnostics and Support" i wybierz VALIDATE/REPAIR. po tej czynności należy zresetować dodatki - Re-Run Prerequisites.
    Po wykonaniu wyżej wymienionych czynności kliaksz RESTAR SERVICE i uruchamiasz ponownie SMITE.


    Jeżeli to nie pomoże, należy uruchomić "Hi-Rez Diagnostics and Support" oraz stworzyć wątek dla pomocy technicznej.
    Należy wtedy kliknąć "Create Support Case". Otworzy się okienko, i na dole po prawej stronie jest opcja "MAKE LOG FILE ZIP".
    Kliknięcie tego spowoduje stworzenie archiwa RAR na pulpicie, z logami związanymi z włączaniem gry.

    Następnie należy udać się na stronę oraz uzupełnić ticket, dołączając do tego wcześniej utworzony plik z logami.

    Jeżeli przeszkadza Ci w tym bariera językowa, zgłoś się prosze do mnie a pomogę Ci napisać ticket`a.
    Please, respect Code of Conduct
    Polska wersja Code of Conduct



    **Disclaimer: I am a volunteer moderator. I work on best judgement and do not speak on behalf of Hi-Rez Studios.**




  5. #5
    New Member Cupidhead Czesiula's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 371
    Rep Power
    0
    Dzieki wielkie narazie robiłem to co napisałeś ale niestety nie pomogło więc napisałem ticketa zobaczymy co tam wyjdzie jak cos to napisze

    Pozdrawiam

  6. #6
    New Member Cupidhead Czesiula's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Posts
    4
    1
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 371
    Rep Power
    0
    Ok już działa powiem szczerze nie wiem jak to sie stało ale działa dostałem info pierwsze ze musze uruchomić Smite jako administrator prawy przycisk na ikonce itd. Napisałem im ze robiłem to pare razy i nic i tu dostałem info takie żebym włączył SMite nie naciskał Graj a po prawej stronie na górze jest zębatka wcisnąć ją i tam bedzie uruchom smite w trybie awaryjnym wyjsc z tego okna i uruchomić grę. PStryk działa zmieniłem rozdziałkę bo była 800x800 nie ciekawie to wyglądało,raz zagrałem wszystko działalo, po wyłączeniu Smite chciałem zobaczyć czy nadal muszę wchodzić przez ten tryb awaryjny ale nie działa normlanie nie wiem co sie stało ważne że są efekty

    Dziekuję Za Pomoc

    Pozdrawiam

  7. #7
    Polish Forum Moderator Follower Haker519's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Katowice, Poland
    Posts
    169
    8
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 503
    Achievements:
    Full Profile! Repped! Third Class Tagger Second Class 5000 Experience Points Veteran
    Rep Power
    6
    Ciesze się, że gra ponownie zaczęła działać

    Temat rozwiązany, więc zamykam.
    Please, respect Code of Conduct
    Polska wersja Code of Conduct



    **Disclaimer: I am a volunteer moderator. I work on best judgement and do not speak on behalf of Hi-Rez Studios.**




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •