Results 1 to 10 of 10

Thread: Why does tabbing out of the game disable the internet now?

  1. #1
    Senior Member Prestigious McKnightrider's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,366
    25
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 1,368
    Achievements:
    1 year registered Repped! Second Class Repped! Third Class 25000 Experience Points Party Person
    Rep Power
    11

    Why does tabbing out of the game disable the internet now?

    I don't know why this is happening. I tab out of the game...the internet becomes unavailable and I can't click on anything. I can click in the search bar, but I can't click any links, favorites, anything. It's only when the game is up. Nothing is available at all.

  2. #2
    Senior Member Prestigious Charmander787's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Kansas, United States
    Posts
    4,699
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 42
    Achievements:
    Party Person Tagger Third Class Full Profile! 10000 Experience Points 1 year registered
    Awards:
    Activity Award
    Rep Power
    9
    Wait if your WiFi Adapter or Ethernet Port disables, how do you even play SMITE?



    Other than that, try updating WiFi Adapter Drivers or Ethernet drivers.


    Or try uninstalling the game and reinstalling the game.

    Or you can try to install the game on Steam so that atleast you get the steam overlay for some Browser action.


    Why do you need 60 FPS? The human eye can only see 64 megabytes of RAM.

  3. #3
    Senior Member Prestigious McKnightrider's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,366
    25
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 1,368
    Achievements:
    1 year registered Repped! Second Class Repped! Third Class 25000 Experience Points Party Person
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by Charmander787 View Post
    Wait if your WiFi Adapter or Ethernet Port disables, how do you even play SMITE?



    Other than that, try updating WiFi Adapter Drivers or Ethernet drivers.


    Or try uninstalling the game and reinstalling the game.

    Or you can try to install the game on Steam so that atleast you get the steam overlay for some Browser action.
    I think you misunderstood. My internet is working just fine. It's the website that's not working, it just stops me from being able to click anything on websites, weirdly enough I can still type in the website bar but nothing else is working.

  4. #4
    Senior Member Prestigious Charmander787's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Kansas, United States
    Posts
    4,699
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 42
    Achievements:
    Party Person Tagger Third Class Full Profile! 10000 Experience Points 1 year registered
    Awards:
    Activity Award
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by McKnightrider View Post
    I think you misunderstood. My internet is working just fine. It's the website that's not working, it just stops me from being able to click anything on websites, weirdly enough I can still type in the website bar but nothing else is working.
    Well I recommend you get the steam version so you can use the overlay that has a built in browser


    Why do you need 60 FPS? The human eye can only see 64 megabytes of RAM.

  5. #5
    Senior Member Prestigious McKnightrider's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,366
    25
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 1,368
    Achievements:
    1 year registered Repped! Second Class Repped! Third Class 25000 Experience Points Party Person
    Rep Power
    11
    Still can't fix this, it's super ass annoying.

  6. #6
    Senior Member Prestigious Charmander787's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Kansas, United States
    Posts
    4,699
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 42
    Achievements:
    Party Person Tagger Third Class Full Profile! 10000 Experience Points 1 year registered
    Awards:
    Activity Award
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by McKnightrider View Post
    Still can't fix this, it's super ass annoying.
    Have you tried the Steam version?


    Why do you need 60 FPS? The human eye can only see 64 megabytes of RAM.

  7. #7
    Senior Member Prestigious McKnightrider's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,366
    25
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 1,368
    Achievements:
    1 year registered Repped! Second Class Repped! Third Class 25000 Experience Points Party Person
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by Charmander787 View Post
    Have you tried the Steam version?
    No, and I never will.

  8. #8
    Senior Member Prestigious Charmander787's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Kansas, United States
    Posts
    4,699
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 42
    Achievements:
    Party Person Tagger Third Class Full Profile! 10000 Experience Points 1 year registered
    Awards:
    Activity Award
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by McKnightrider View Post
    No, and I never will.
    Sounds like you dont want to fix your problems.


    Why do you need 60 FPS? The human eye can only see 64 megabytes of RAM.

  9. #9
    Senior Member Prestigious McKnightrider's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    4,366
    25
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 1,368
    Achievements:
    1 year registered Repped! Second Class Repped! Third Class 25000 Experience Points Party Person
    Rep Power
    11
    Quote Originally Posted by Charmander787 View Post
    Sounds like you dont want to fix your problems.
    I'm not going to download a brand new version of the game to fix the problem. I shouldn't have to. The Steam version is an inferior version.

  10. #10
    Senior Member Prestigious Charmander787's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Kansas, United States
    Posts
    4,699
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 42
    Achievements:
    Party Person Tagger Third Class Full Profile! 10000 Experience Points 1 year registered
    Awards:
    Activity Award
    Rep Power
    9
    Quote Originally Posted by McKnightrider View Post
    I'm not going to download a brand new version of the game to fix the problem. I shouldn't have to. The Steam version is an inferior version.
    I dont get it.

    Elaborate.


    Why do you need 60 FPS? The human eye can only see 64 megabytes of RAM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •