PDA

View Full Version : Can you embed videos onto these forums?



McKnightrider
10-01-2015, 04:59 PM
I seriously remember being able to do this but now I can't? Did something change?

MiyobiKumagawa
10-01-2015, 05:01 PM
Oh? You are right. Embedding videos button is gone.

IrishPotato
10-01-2015, 05:02 PM
Oh? You are right. Embedding videos button is gone.

Yet you can still have your picture button >.>

MiyobiKumagawa
10-01-2015, 05:05 PM
Ah wait, the forum help doesn't have it.

McKnightrider
10-01-2015, 05:11 PM
Ah wait, the forum help doesn't have it.

Are you sure? I'm positive I've seen embedded videos on here before?

MiyobiKumagawa
10-01-2015, 05:14 PM
Are you sure? I'm positive I've seen embedded videos on here before?

Nope it's not enabled in the Forum Help, I just tested it.

McKnightrider
10-01-2015, 05:15 PM
Nope it's not enabled in the Forum Help, I just tested it.

Here's one I just saw today, I know I've seen more before too.
http://forums.smitegame.com/showthread.php?95036-Thoughts-on-Sol/page4 If you scroll down its an Arnold video from youtube.

MiyobiKumagawa
10-01-2015, 05:22 PM
Here's one I just saw today, I know I've seen more before too.
http://forums.smitegame.com/showthread.php?95036-Thoughts-on-Sol/page4 If you scroll down its an Arnold video from youtube.

Outside the forum help it's the button that looks like a piece of film next to insert picture which is a picture frame.

[video=*insert short link here*] ([)/video]

This is the best I can do for the code.

McKnightrider
10-01-2015, 05:25 PM
Outside the forum help it's the button that looks like a piece of film next to insert picture which is a picture frame.

[video=*insert short link here*] ([)/video]

This is the best I can do for the code.

I don't have that button though its gone missing?

McKnightrider
10-01-2015, 05:26 PM
testing out the link

MiyobiKumagawa
10-01-2015, 05:28 PM
testing out the link

Doesn't work on the Forum Help Section. Try the off topic section.

McKnightrider
10-01-2015, 05:33 PM
Ok fixed it thanks, turns out the problem was that in the preview of the post it doesn't show a video, it just shows a hyper link so I thought that's what would of posted, not an embedded video.
~~
~~
Now if someone could find out how to make spaces for paragraphs...

GongsunYiru
10-02-2015, 12:13 AM
It's stated in the "posting permission" per sub-forum.

http://i.imgur.com/dxYRSIy.png

Dmantakae
10-02-2015, 12:56 AM
There are some sections that do not allow embedded videos. As Gongun posted, that's how you find out if the section you're posting in allows video codes... If it doesn't, then the video will show up as a link.