PDA

View Full Version : Problem z odpaleniem gry



Czesiula
05-03-2015, 04:57 PM
Hej

Mam problem gra mi crashuje przy wlączeniu naciskam graj na dole wlacza sie obrazek zeusa i crash nie wiem co jest zadnego opisu probowalem odinstalowywalem gre od nowa all może ktoś ma jakieś pomysły lub miał taki sam problem...

Pozdrawiam
Czesio

Haker519
05-03-2015, 04:59 PM
Witam.

Możesz dokładniej opisać problem?
Rozumiem, że launcher włącza się poprawnie, i dopiero po kliknięcoiu GRAJ po prawej stronie na dole launchera, pojawia się błąd?

Możesz podać swoją specyfikację sprzętową?

Czesiula
05-04-2015, 02:46 PM
odpalam ekran startowy na dole graj czekam chwile pojawia sie kolejny ekran z Zeusem jjak zwykle u mnie przynajmniej i błąd gram w tą grę juz rok więc myślę że ze specyfikacja jest ok

Haker519
05-04-2015, 07:16 PM
Poprawne włączanie gry powinno wyglądać tak:

https://www.youtube.com/watch?v=BXP5GHmQT1o&feature=youtu.be

Jednakże, proponuję wykonanie następujących czynności.
Włącz "Hi-Rez Diagnostics and Support" i wybierz VALIDATE/REPAIR. po tej czynności należy zresetować dodatki - Re-Run Prerequisites.
Po wykonaniu wyżej wymienionych czynności kliaksz RESTAR SERVICE i uruchamiasz ponownie SMITE.


Jeżeli to nie pomoże, należy uruchomić "Hi-Rez Diagnostics and Support" oraz stworzyć wątek dla pomocy technicznej.
Należy wtedy kliknąć "Create Support Case". Otworzy się okienko, i na dole po prawej stronie jest opcja "MAKE LOG FILE ZIP".
Kliknięcie tego spowoduje stworzenie archiwa RAR na pulpicie, z logami związanymi z włączaniem gry.

Następnie należy udać się na TĄ (http://hi-rez.custhelp.com/app/ask)stronę oraz uzupełnić ticket, dołączając do tego wcześniej utworzony plik z logami.

Jeżeli przeszkadza Ci w tym bariera językowa, zgłoś się prosze do mnie a pomogę Ci napisać ticket`a.

Czesiula
05-05-2015, 02:48 PM
Dzieki wielkie narazie robiłem to co napisałeś ale niestety nie pomogło więc napisałem ticketa zobaczymy co tam wyjdzie jak cos to napisze

Pozdrawiam

Czesiula
05-06-2015, 05:49 PM
Ok już działa powiem szczerze nie wiem jak to sie stało ale działa dostałem info pierwsze ze musze uruchomić Smite jako administrator prawy przycisk na ikonce itd. Napisałem im ze robiłem to pare razy i nic i tu dostałem info takie żebym włączył SMite nie naciskał Graj a po prawej stronie na górze jest zębatka wcisnąć ją i tam bedzie uruchom smite w trybie awaryjnym wyjsc z tego okna i uruchomić grę. PStryk działa zmieniłem rozdziałkę bo była 800x800 nie ciekawie to wyglądało,raz zagrałem wszystko działalo, po wyłączeniu Smite chciałem zobaczyć czy nadal muszę wchodzić przez ten tryb awaryjny ale nie działa normlanie nie wiem co sie stało ważne że są efekty

Dziekuję Za Pomoc

Pozdrawiam

Haker519
05-06-2015, 07:22 PM
Ciesze się, że gra ponownie zaczęła działać :)

Temat rozwiązany, więc zamykam.