PDA

View Full Version : Can't change password



Gashnaw
04-22-2015, 05:18 AM
Okay i am currently using a temporary password because i forgot mine. So I want to change my password but it is asking me for my current password, well given that the only one i have right now is a temporary password it would make sense to use that to change it correct? Well whenever i use that to change my password it says does not match the record.

So how am i suppose to change my damn password?

KingScuba
04-27-2015, 11:50 PM
You can't change your password here on the forums.

goto http://www.hirezstudios.com/smite >> Sign In >> And the "Change Password" option will be right in front of your face.

KingYeezy
02-02-2017, 05:37 AM
You can't change your password here on the forums.

goto http://www.hirezstudios.com/smite >> Sign In >> And the "Change Password" option will be right in front of your face.

Can you add screenshot , thanks.

andresmra
03-05-2017, 09:09 AM
Can you add screenshot , thanks.

You need to verify your e-mail first, then the option will show up in the http://www.hirezstudios.com/my-account page