PDA

View Full Version : Zeus charges not showing



Babaloores
01-04-2016, 09:30 AM
When i am Zeus, it only shows one charge, never more than that, so i have to guess or keep hitting them with AA to determine what charge i am on.

HiRezCAPSLOCK
01-04-2016, 11:40 AM
Hi Babaloores,

Can you get me a screenshot of your video settings please?

I'm not seeing this issue in our live client.

Babaloores
01-05-2016, 08:50 AM
It might have to do with my settings, everything is on low though, so maybe that has to do with it

I have had my settings on low for a very long time, and I've played Zeus countless times before, and this issue never occured

Axiphel
01-05-2016, 04:41 PM
Seems like anything but maximum 'particle detail' will not show the charges correctly. For me at least.

Babaloores
01-06-2016, 08:54 AM
like i said, i've neverr had the issue before, and haven't changed my settings in a long time, but that could be the problem